Looking For Anything Specific?

Burak Yılmaz Lille / Burak Yılmaz küfür I Burak Yılmaz Lille : Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz Lille / Burak Yılmaz küfür I Burak Yılmaz Lille : Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu.. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı.

Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken;

Lille : Burak Yilmaz, c'est imminent
Lille : Burak Yilmaz, c'est imminent from media2.woopic.com
2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını.

(the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating).

Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı.

Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı.

Burak Yilmaz arrive à Lille ce soir | Le petit Lillois
Burak Yilmaz arrive à Lille ce soir | Le petit Lillois from www.lepetitlillois.com
Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı.

Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı.

Burak Yılmaz, Lille'e 1 puanı kazandırdı - İstanbul haber
Burak Yılmaz, Lille'e 1 puanı kazandırdı - İstanbul haber from i.habergazetesi.com.tr
Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı.

2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya.

Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek.

35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı burak yılmaz. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar